Építési tanácsadás

A www.belsootthon.hu honlap és a mögöttes vállalkozás létrehozásával egy egyedülálló piaci szegmenst fedünk le a magyar építőipar területén.

Építési tanácsadás személyes képviselettel

Sok Megrendelő, aki házépítésbe, házbővítésbe, vagy éppen lakás-, vagy házfelújításba kezd érthető módon nem ért az építőipari szakmákhoz. Ráadásul mindezt tovább tetézi, hogy már előre fél a különböző buktatóktól, amik ilyenkor felmerülnek.

Ezt az építőipari kivitelezők nagyon jól tudják, és ha olyan a hozzáállásuk, mentalitásuk bizony ki is használhatják. Sok építőipari szakembernek jelenleg Magyarországon még az az elsődleges szempont, hogy a Megrendelőt megvezessék, és a számukra legtöbb nyereséggel vigyék végig a megállapodott projektet. Jó esetben. Azért mondjuk ezt, mert sajnos sokszor a gyanútlan ügyfél – előleg megfizetése után – nem is látja többet a kivitelezőt.

Legyen szó akár „csak” egy nyílászáró cseréről, vagy éppen egy teljesen új épület kivitelezéséről, minden területen találkozhatunk ilyen és még ennél is hajmeresztőbb „kivitelezőkkel”.

Ezért is fontos, hogy tisztában legyünk, hogy mit kell már jó előre tudnunk, mire kell odafigyelnünk és folyamatosan ellenőriznünk a felújítás, vagy építkezés során.

építési tanácsadás

Az építési tanácsadás keretén belül azokra a kérdésekre is válaszokat kap, amikben még bizonytalan.  A tanácsadást egy részletes igényfelméréssel kezdjük, mely alapján már könnyedén tudunk segíteni, hogy milyen technológiát, vagy építőanyagot válasszon, milyen szakipari kivitelezőkre van szüksége. Az egyedülálló személyes képviseletünknek köszönhetően igény esetén a teljes projekt felügyeletét elvégezzünk Ön helyett.

Ebben fontos, hogy egy olyan szakember támogasson és képviseljen minket, aki megfelelő építési- és kivitelezési tanácsokkal lát el minket, és személyesen ellenőrzi az építési, beruházási folyamatokat.

Cégünk az alábbi területeken nyújt segítséget Önnek:

  • tanácsadás és személyes képviselet már a telek, lakás, vagy ház felkutatásától és kiválasztásától kezdve,
  • építési tanácsadás a megvásárolt, vagy meglévő ingatlannal kapcsolatban,
  • tervezők, statikusok felkeresése, árajánlatok bekérése, tárgyalásokon való részvétel, szerződéskötés és Megrendelői igények szerinti kapcsolattartás,
  • építőipari szakiparosoktól árajánlat kérése, felülvizsgálata, összehasonlítása, végeredmény kiértékelése,
  • építési tanácsadás, véleményezés az esélyes építőipari vállalkozók referenciáinak megtekintése után,
  • Vállalkozói szerződések előkészítése, áttekintése, véleményezése, igény esetén jogi képviselő bevonásával,
  • az építkezés, átalakítás, bővítés, felújítás helyszínén – a kivitelezői szerződések, megállapodások szerint – a kivitelezés magas szintű koordinálása, ellenőrzése,
  • adott szakaszban, vagy a projekt teljes időtartalma alatt a Megrendelői érdekek képviselete.

Segítségre van szüksége? Szívesen állunk rendelkezésére a már folyamatban lévő, vagy még csak a gondolataiban érlelődő beruházásával kapcsolatban! Keressen bátran a kapcsolat fülre kattintva.